zondag 11 december 2011

Mooi en moeilijk!!

Vandaag staat in het teken van afscheid nemen. Mooi en moeilijk. Mooie gesprekken tot op het bot. Niks meer te verliezen en vooral heel open.
Met Arne Jan, Sander, Eelke, Gerjam. Prachtige gesprekken, met veel verdriet en natuurlijk GJ zijn humor! Heel bijzonder. Veel herinneringen ophalen, lachen een sigaartje roken. Mooie momenten dus. Mooie gesprekken met Arie, Rennie en Foekje.
Zo gaat het de laatste dagen. Margreet twee dagen langs geweest en ook daar heeft hij mooie gesprekken mee gehad.
GJ wil het voor iedereen goed afsluiten en dat is bijzonder om te zien.
Ondertussen gaat hij achteruit. Eet niet meer, drink nog wel. Het gaat niet lang meer duren. Dat weten we wel, maar het dringt nog niet helemaal door.
Op dit moment koken Arie en Rennie, volgens mij rollade, witlof en peertjes fantastisch hoe die jongens bezig zijn. Het is allemaal voor iedereen zwaar, maar zo mooi omdat met elkaar te delen.
Gonnie

3 opmerkingen:

  1. Lieve Gonnie.

    Zag net je oproep om iets in de sfeer van een kerstgedachte voor jullie boom te sturen.
    Heb wat gemaakt en het staat klaar. Gaat morgen op de bus.

    De humor van Gerrit Jan, dwars door alles heen, heb ik ook als heel bijzonder ervaren.

    Moeilijk en zwaar is het en blijft het voor jullie allemaal, maar fijn dat het ook mooi is en dat jullie zoveel steun aan elkaar hebben.

    Liefs, Hinke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve GerritJan en Gonnie, ik vond het erg fijn 2 dagen bij jullie te zijn. Mooi dat dit afscheid op deze manier doorgaat. Hoop op nog een aantal waardevolle dagen voor ons allemaal

    Dikke kus,

    Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hai allebeide.
    Ook voor mij(ons) was het gisteren een bijzondere dag. Een waardevolle dag!Met z'n allen om jullie heen, vooral met al onze liefde! XXXX
    Foekje

    ps Gonnie, ik heb het lied gevonden, het staat op facebook.

    BeantwoordenVerwijderen