dinsdag 8 november 2011

Weer thuis!!

Eindelijk GJ weer thuis. Het ging niet makkelijk maar hij ligt weer in zijn stoel.
De bacterie en infectie is nog steeds niet weg. In zijn bloed is er nog sprake van een infectie. Gehoopt werd dat minder was, maar dat is niet zo!! Met twee antibiotica's naar huis en hopen dat het beter wordt. Als hij weer koorts krijgt moeten we contact opnemen met de arts of dokterswacht en dan moet hij weer naar het ziekenhuis. Het blijft dus spannend en de thermometer is voor ons een belangrijke graadmeter. Verder moe en weinig eetlust. Dit komt omdat hij sinds een paar weken geen smaak meer heeft. Niks smaakt en eerder vies dan lekker. Hij is veel afgevallen en het is belangrijk dat hij wat eet. Dus verzinnen we samen wat er eventueel lekker is. Meestal valt het tegen, maar soms smaakt het een beetje.
We hopen zo dat het de goede kant op gaat en dat hij weer wat aansterkt.
Ook is de fysiotherapeut geweest om hem wat meer mobiel te maken. Het zou lekker zijn als hij weer wat kan lopen, want zo liggen begint behoorlijk te vervelen. Verder blijven we alert op alle mogelijke besmettingen. Speciale gel gekocht, zodat iedereen zijn handen kan wassen. Bij binnenkomst en vertrek. Raar om daar mee bezig te zijn, maar het moet echt. Zijn imuumsysteem is aangetast, dus een volgende infectie moet voorkomen worden. Dus geen bezoek van mensen met een verkoudheid of andere mensen die zich niet lekker voelen.
Ik heb het wel eerder gezegd, maar dit is super belangrijk!!
Voor dit moment is het belangrijk dat GJ voldoende rust en langzaam aansterkt en we hopen dat de huidige infectie eindelijk weg gaat.

Gonnie

1 opmerking:

  1. Och jongens toch!

    Fijn dat hij weer thuis is, maar wat vervelend dat het nog niet zo goed gaat.
    Tuurlijk zijn jullie extra voorzichtig. Daar zal iedereen begrip voor hebben.

    Ik hoop dat het nu snel beter zal gaan.

    Dikke knuffel voor jullie allebeide. Hinke.

    BeantwoordenVerwijderen