vrijdag 22 april 2011

Begin 3e kuur

Het is alweer 2 maanden geleden dat ik in dit blog schreef en kan daar moeilijk een smoes voor bedenken. Tijd is er in ieder geval meer dan genoeg in de lange schoolvakantie waar ik mee bezig ben. Maar nu ga ik wel weer schrijven, zit toch weer te niksen in de polikliniek. Je zou het trouwens moeten zien: een man met infuus in zijn pols in een groene stoel, eenzaam en zonder koffie in een kamertje wachtend op het laatste zakje dat in mijn lichaam gaat.
De oncoloog van Rees is net geweest voor een praatje en had positief nieuws te melden. Mijn CEA ('kankernormwaarde') is een stuk lager(= beter) geworden, gedaald van 499 naar 163:, meer dan 50%. De verwachting is dat de waarde dik onder de 100 kan komen. Na de 6e kuur wordt er weer een scan gemaakt en met alle gegevens wordt besloten welke weg we dan nemen. Een lange rustperiode of nog even doorgaan met dit medicijn. Ik zie wel hoe het er over 3 maanden uitziet.
Eerst nog een weekje weg naar Spanje. Genieten van de zon, strand, water en een ander huisje dan de Veldschans. Gonnie is gespecialiseerd in dit soort dingen, heeft al plekjes gevonden met privé zwembad, eigen butler en kok (beide 24 uur beschikbaar). Nu alleen nog een huurscootmobiel en Buurtzorgmedewerkster vinden. Het wordt ongetwijfeld een bijzondere vakantie. De langere vakantie in de zomer gaat naar Bali dat nog luxer moet worden.

3 opmerkingen:

  1. Rennie en Foekje
    ik kan ook goed butleren en dan wil Rennie wel koken. Allebei willen we wel koffers sjouwen en een keer zonnebrand smeren? we draaien onze handen er niet voor om.
    En nog een voordeel Rennie is een kei in banden plakken!
    Dus......
    mogen we mee?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En dan zorg ik wel voor de dagelijkse massages en kan mij inlezen, zodat ik gids kan spelen;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dr. vogl Frankfurt TACE wellicht iets?
    Directe inspuiting levertumoren

    BeantwoordenVerwijderen